WEB TV: Så nemt er det at hacke dig – og det er din egen skyld!

Netsikkerhed: Bruger du samme kode til alle dine netsteder? Så er du ikke den eneste. Danskerne er ikke for snu når det kommer til onlinebeskyttelse af tablets, computere og især smartphones. Se videoen, der giver gode råd til øget netsikkerhed, men som også afslører, hvor nemt det er at stjæle personlige data. I Danmarks oplever vi hackerangreb og online svindelnumre som aldrig før, og en ny undersøgelse fra Opinion Matters foretaget af Kaspersky Lab viser, at hele 48 procent frygter at få stjålet personlige data, men paradoksalt nok viser undersøgelsen, at næsten lige så mange glemmer at beskytte deres enheder som computere, tablets og smartphones. “Omkring halvdelen af danskerne tænker ikke engang over at have et antivirusprogram på deres computere. Vi går med glæde på gratis WiFi og vi er ikke særlig gode til at have nogle passwords der er svære at gætte” forklarer sikkerhedsekspert Leif Jensen fra Kaspersky Lap. I Danmarks oplever vi hackerangreb og online svindelnumre som aldrig før, og en ny undersøgelse fra Opinion Matters foretaget af Kaspersky Lab viser, at hele 48 procent frygter at få stjålet personlige data, men paradoksalt nok viser undersøgelsen, at næsten lige så mange glemmer at beskytte deres enheder som computere, tablets og smartphones. “Omkring halvdelen af danskerne tænker ikke engang over at have et antivirusprogram på deres computere. Vi går med glæde på gratis WiFi og vi er ikke særlig gode til at have nogle passwords der er svære at gætte” forklarer sikkerhedsekspert Leif Jensen fra Kaspersky Lap. 06. marts 2017 - kl. 10.50 Del på Facebook Skriv kommentar
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.